Mange av oss tar med minner hjem fra ferieturen. Enkelte oppdager også at ikke alle suvenirer blir like fine i stua på Gol som de var i basaren i Kairo. Nå kårer Star Tour tidenes mest originale suvenir, og den glade vinner stikker av med en reise. Mange av oss tar med minner hjem fra ferieturen. Enkelte oppdager også at ikke alle suvenirer blir like fine i stua på Gol som de var i basaren i Kairo. Nå kårer Star Tour tidenes mest originale suvenir, og den glade vinner stikker av med en reise. - Norge er 100 år og Star Tour er nesten 40. Vi jubilerer og kårer landets mest originale Syden-suvenir, sier Lena Petersson, informasjonssjef i Star Tour.Startskuddet går 3. juni i Oslo og Tønsberg. Deretter følger Bergen, Stavanger og Trondheim fortløpende. Vinneren får et gavekort på 3.000 kroner. I tillegg samles de tre beste fra Oslo, Tønsberg, Stavanger, Bergen og Trondheim til en nasjonal kåring. Vinneren her får en reise til en verdi av 5.000 kroner.