6. runde Børs-NM

Meld deg på børs-NM her og nå og vær med å kjemp om et ekslusivt Jaeger-Lecoultre ur fra Urmaker Bjerke.

Kultur

10. oktober starter årets 6. runde i Kapitals Børs-NM , som er neste siste runde i året Børs-NM. Børsspillet starter handelen kl. 10:00. Runden avsluttes 18. november.Påmelding kan skje når som helst, mens konkurransen løper, men skal du ha håp om å hevde deg i teten bør du melde deg på så fort som mulig. For eksempel allerede nå.I løpet av året arrangeres det totalt syv runder. Den endelige vinneren er den som har oppnådd høyest meravkastning i forhold til hovedindeksen på Oslo Børs i løpet av én av periodene. Og førstepremien er et Jaeger-Lecoultre ur fra Urmaker Bjerke.Det er fullt mulig å vinne førstepremien selv om man ikke er med på alle rundene. Vinnersjansene blir imidlertid bedre jo flere runder man er med på.Påmeldingen kan du gjøre her.

Nyheter
Børs