Gratis bredbånd

Ordet "gratis" må sies å være et meget godt salgsargument. Det gjelder også bredbånd.

Kultur

I flere år har Rica Hotels investert betydelige beløp i personalet gjennom satsningen "Rica Hotels, Det Gode Vertskapet". Ideen er at gjestene skal få en enda bedre opplevelse når de velger et Rica hotell. I flere år har Rica Hotels investert betydelige beløp i personalet gjennom satsningen "Rica Hotels, Det Gode Vertskapet". Ideen er at gjestene skal få en enda bedre opplevelse når de velger et Rica hotell. Parallelt pågår kontinuerlig en sterk produktutvikling av hotellene. Som et ledd i denne produktutviklingen tilbys nå boende gjester kostnadsfri bruk av bredbånd internett på hotellet.- Vi merker en stadig økende etterspørsel etter denne tjenesten, som kan tilbys på de fleste av våre over 90 hoteller. Vi har et førsteklasses system som er levert av NetPower og tilfredsstiller de strengeste krav til kvalitet og sikkerhet, sier kommersiell direktør Pål Semb-Johansson.

Nyheter
Næringsliv