Kevin Keegan blir Viking-trener?

Litt på siden: Kevin Keegan blir lansert som mulig erstatter for Roy Hodgson i Viking.

Kultur

Mannen som tipset Viking om Roy Hodgson som mulig trener har slått til igjen. Geir Andersen i Halden lanserer ifølge Stavanger Aftenblad svenskene Jonas Thern, Gary Sundgren og Bengt-Arne Strömberg, samt engelske Kevin Keegan som mulige erstattere når Hodgson forsvinner til Finland neste sommer. Mannen som tipset Viking om Roy Hodgson som mulig trener har slått til igjen. Geir Andersen i Halden lanserer ifølge Stavanger Aftenblad svenskene Jonas Thern, Gary Sundgren og Bengt-Arne Strömberg, samt engelske Kevin Keegan som mulige erstattere når Hodgson forsvinner til Finland neste sommer. Andersen har sitt eget eventfirma ("Team Halden") som med sine internasjonale kontakter har arrangert konserter og fotballkamper med internasjonale stjerner i østfoldbyen.Keegan har forsøkt seg som manager i Fulham, Newcastle og Manchester City, uten den store suksessen. Han har tidligere vært engelsk landslagssjef.- Bare for å slå det fast en gang for alle, jeg er ingen Viking-supporter. Mitt lag er Kvik-Halden, men jeg liker å holde øyne og ører åpne for hva som skjer internasjonalt. Det var på den måten jeg kom over Roy Hodgson, sier Andersen.

Nyheter
Personlig økonomi