Avinor-direktør sier opp

Mer turbulens i Avinor. Direktør har sagt opp.

Publisert 16. nov. 2005 kl. 12.28
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.37
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 110 ord
Flysikringsdirektør Anne Grette i Avinor sier opp sin stilling, og fratrer med virkning fra og med 2. desember, går det frem av en pressemelding. Flysikringsdirektør Anne Grette i Avinor sier opp sin stilling, og fratrer med virkning fra og med 2. desember, går det frem av en pressemelding. - Jeg takket ja til jobben som leder av flysikringsdivisjonen i mars 2003 fordi jeg hadde tro på den endringsprosessen som var vedtatt. Det har jeg fortsatt. Jeg oppfatter at beslutningen som nå er tatt om å evaluere Avinors organisasjonsform, legitimerer motstanden mot endringene. Derfor har jeg besluttet å si opp, uttaler Grette.Avinor-sjef Randi Flesland sier hun tar Grettes oppsigelse til etterretning.