Champions Leauge direkte på din PC

Asiatiske TV-stasjoner kjøper europeiske fotballkamper med rettigheter for både TV og Internett. Det gjør at du kan se fotballkamper på PCen. Men ikke nødvendigvis helt gratis.

Fotballstreams.no tilbyr nå fotballinteresserte lenker til Champions Leauge og andre fotballkamper på Internett. Fotballstreams har ikke rettigheter til distribuere kampene, men hjelper deg å lete opp strømmene som ligger på nettet.For 25 kroner månedene kan du abonnere på Fotballstreams "programoversikt" med lenker til kampene samt koblingsprogrammer som trengs mellom nettstrømmene og spilleren, som i de fleste tilfeller er Realplayer.IT-kyndige vil i følge Geir Soma nok kunne klare brasene selv. Fotballstreams skal gjøre det enkelt for alle de andre, som trolig er i stort flertall, ved å gi disse en enkel tilgang til kampene på nettet. Han understreker at kampene da kan sees hos rettighetshaverne.Geir Soma sier til HegnarOnline at mange av kampene blir lagt ut på asiatisk nettsider og at det i seg selv kan by på store utfordringer for folk flest. Og det skal visstnok ikke bare være språkmessige.Utfordringen for Soma & Co blir å hindre at de som registrerer seg videredistribuerer lenker og koblingsprogrammer til venner og kjente. Dette forplikter man seg til ikke å gjøre ved registrering, og brudd blir straffet med utestengelse.Soma sier at han ikke tror han blir millionær på dette heller, men at det er en test for andre ideer de har i ermet - også for sendinger de faktisk har rettigheter til å sende selv. Han avslører overfor HegnarOnline at lanseringen av en poker-kanal på Internett, med sendinger fra pokerkonkurranser, bare er et par uker unna lansering.Fotballstream eies av Webstreams AS, som igjen eies 40 prosent av Eurobate og 60 prosent av gründeren Per Hagen.