Det billigste hotellrommet

Surfer du i flere timer på nettet for å finne de rimeligste hotellrommene? Her er kanskje løsningen.

De fleste reise- og hotellportaler på nettet samarbeider med én leverandør som bestiller hotellrom på vegne av portalen. Eksempler er Octopustravel.no, Supersaver.no og Marcopolo.no. Konsekvensen er at det samme rommet på en gitt dato kan variere kraftig i pris, alt etter hvilken leverandør som har bestilt rommet.- Jeg mener kunden skal slippe å bruke flere timer på å sammenlikne portaler for å få den beste prisen på et rom. Hotell.no har derfor inngått en avtale om samarbeid med 15 hotellromleverandører. Det betyr at kunden alltid får opp det billigste alternativet på hvert hotell på en gitt dato, sier daglig leder Christer Palmgren i Hotell.no i en pressemelding.Per i dag gjelder ordningen for utenlandske hoteller.