Finn godbiter i vinkjelleren

Vinelskere kan nå glede seg over vinmonopol med egen vinkjeller.

Denne uken åpnet Vinmonopolet sin første butikk med vinkjeller på Briskeby i Oslo. I tillegg til et ordinært vareutvalg på 740 produkter, vil kundene nå kunne velge blant et eget sortiment på 760 produkter. I løpet av våren 2006 vil det åpnes en tilsvarende butikk i Bergen i Valkendorfsgate. Denne uken åpnet Vinmonopolet sin første butikk med vinkjeller på Briskeby i Oslo. I tillegg til et ordinært vareutvalg på 740 produkter, vil kundene nå kunne velge blant et eget sortiment på 760 produkter. I løpet av våren 2006 vil det åpnes en tilsvarende butikk i Bergen i Valkendorfsgate. Vinkjelleren på Briskeby er en egen avdeling med kjølerom. Sortimentet består av produkter fra bestillingsutvalget, samtidig som noe er tatt inn direkte fra leverandør. Det vil bli lansert nye produkter 1. torsdag i hver måned.