Jan-Derek til Vålerenga

Litt på siden: Jan-Derek Sørensen sjokkerer fotball-Norge, og går fra Lyn til Vålerenga.

Vålerenga hviler ikke på laurbærene etter seriemesterskapet. Nå har klubben sikret seg en ny spiller. Kontroversielt nok kommer Jan-Derek Sørensen fra erkerivalen Lyn. Vålerenga hviler ikke på laurbærene etter seriemesterskapet. Nå har klubben sikret seg en ny spiller. Kontroversielt nok kommer Jan-Derek Sørensen fra erkerivalen Lyn. I formiddag var den snart 34 år gamle angriperen på Valle for å skrive under en 2-årskontrakt, skriver Aftenposten Aften.- Vi har visst lenge at han var Bosman-spiller, og visst at Lyn prøvde å få ham til å signere. En sånn type spiss har vi hatt behov for lenge, sier sportslig administrativ leder i Vålerenga Lars Bohinen.Sørensen har kontrakt fra 1. januar, men kan bli spilleklar til første Royal League-kamp torsdag.- Jeg ser jo at det er en litt annerledes overgang, men det er mest et problem for Lyn, det er tross alt vi som får spilleren, avslutter Bohinen overfor avisen.