Råest på business class?

British Airways satser over en milliard på sin business class. - Vil utvilsomt bli den beste som flyr i luften, sier toppsjefen.

British Airways investerer over 1,1 milliarder kroner (100 millioner pund) i en omfattende ombygging av sin prisbelønnede businessklasse, Club World. Dette ifølge en pressemelding. British Airways investerer over 1,1 milliarder kroner (100 millioner pund) i en omfattende ombygging av sin prisbelønnede businessklasse, Club World. Dette ifølge en pressemelding. Forbedringene vil bli implementert fra midten av 2006, og vil omfatte alle deler av flyreisen - både før og etter take off. British Airways vil også gjennomføre en omfattende oppgradering av underholdningstilbudet ombord på fly fra neste sommer.- British Airways revolusjonerte flybransjen da vi introduserte de første flate sengene på businessklasse i år 2000. Nå fortsetter vi revolusjonen i forretningsreisemarkedet, sier commercial director Martin George.Ifølge toppsjef Willie Walsh er dette flyselskapets første større investering i et nytt produkt på fem år.- Vi gjør dette nå på grunn av vår suksessfulle strategi med å begrense våre kostnader. Vår nye business klasse vil uten tvil bli den beste som flyr i luften, sier han ubeskjedent.