Spår ny lønnsfest i fotball

- Det kommer garantert til å bli press på lønnen til spillerne utover, sier FIFA-agent Lars Petter Fossdahl.

Jan-Derek Sørensen gikk ned i lønn for å gå til Vålerenga. Men ifølge FIFA-agenten Lars Petter Fossdahl går det mot en ny lønnsfest i norsk fotball.- Det kommer garantert til å bli press på lønnen til spillerne utover, sier han til VG, og viser til at det er få selgere i markedet nå.Den nye TV-avtalen gir ifølge avisen klubbene i eliteserien 200 millioner kroner i året.- Norske klubber har tradisjon for å være mer opptatt av poeng enn penger. Nå vil de få tilført ekstra midler, og det er viktigere enn noen gang å holde seg i eliteserien, fortsetter han.Leder Olav Boksasp i Norsk Toppfotball håper klubbene har lært fra tidligere fester.Flere saker om sport og spill finner du her.