Tufte IL får 10 i handicap

Litt på siden: Slår Øster Hus Tufte IL med ti mål, får du igjen ni ganger innsatsen.

Publisert 9. nov. 2005 kl. 15.49
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.32
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 114 ord
Sist lørdag tapte de 15-1 mot Vålerenga. Fredag er det klart for ny kamp for Tufte IL, mot bedriftslaget til .Som i kampen mot Vålerenga, gir Nordicbet Tufte IL et handicap. Denne gangen settes det til 10. Blir resultatet 10-0 til Østerhus kan du tjene ni ganger pengene, heter det i en melding.Nordicbet opplyser ellers om meget bra omsetning på spillet mellom Tufte og Vålerenga, og tapte penger på spillet etter at VIF vant med mer enn 13 mål på overtid.Nordicbet opplyser ellers om meget bra omsetning på spillet mellom Tufte og Vålerenga, og tapte penger på spillet etter at VIF vant med mer enn 13 mål på overtid.