Tyver stjal tusenvis av kroner

Frekke tyver skal ha tjent gode penger på godtroende turister. Nå har de blitt avslørt.

Ifølge sagnet skal du være garantert et nytt Roma-besøk dersom du står med ryggen til og kaster en mynt i Trevi-fontenen. Utrolig nok havner det hver uke mynter verdt omtrent 15.000 kroner i fontenen, mens beløpet i høysesongen kan bli tredoblet. Disse pengene går hovedsaklig til veldedige organisasjoner. Ifølge sagnet skal du være garantert et nytt Roma-besøk dersom du står med ryggen til og kaster en mynt i Trevi-fontenen. Utrolig nok havner det hver uke mynter verdt omtrent 15.000 kroner i fontenen, mens beløpet i høysesongen kan bli tredoblet. Disse pengene går hovedsaklig til veldedige organisasjoner. Ifølge Dagbladet.no arresterte italiensk politi på mandag fire menn som skal ha stukket unna Trevi-mynter i stor stil. De arresterte skal være ansatt i et rengjøringsbyrå som rensket fontenebassenget for mynter hver morgen.