VM-bonus: 6,4 millioner

16. november kan bli en stor lønningsdag for Åge Hareide og hans menn.

Publisert 10. nov. 2005 kl. 14.16
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 06.33
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 166 ord
Lørdag skal Norge etter planen spille den første av to kamper mot Tsjekkia, der gevinsten for sammenlagtvinneren er en plass i sommerens fotball-VM i Tyskland. Lørdag skal Norge etter planen spille den første av to kamper mot Tsjekkia, der gevinsten for sammenlagtvinneren er en plass i sommerens fotball-VM i Tyskland. Og lykkes Norge i å slå ut tsjekkerne, kan Åge Hareide og hans menn se frem mot en bonus på 6,4 millioner kroner, skriver VG.Hver spiller kan hente maksimalt 320.000 kroner. Siden Jan Gunnar Solli har spilt alle kvalifiseringskampene, får han så mye hvis det går bra. Resten må nøye seg med litt mindre.Og det er alt eller ingenting: Blir det ikke VM-plass, blir det heller ingen utbetaling til noen.- Det var stort av spillerne å avstå fra bonuser i kvalifiseringskampene, forutsatt at de får en skikkelig bonus om de kvalifiserer seg til VM, sier informasjonssjef Roger Solheim i NFF.Hareide vil ifølge avisen ikke ut med hva han tjener ekstra hvis han får Norge til VM.