David Beckham tjente 22 millioner pund i 2004, skriver London Evening Standard, og viser til årsberetningen i hans engelske selskap Footwork Productions. Totalt skal Beckham være god for 65 millioner pund, ca. 760 millioner norske kroner. David Beckham tjente 22 millioner pund i 2004, skriver London Evening Standard, og viser til årsberetningen i hans engelske selskap Footwork Productions. Totalt skal Beckham være god for 65 millioner pund, ca. 760 millioner norske kroner. Av beretningen går det også frem at Real Madrid-stjernen startet året med 30 millioner kroner på brukskontoen.Beckhams årslønn i Real Madrid er på drøyt 50 millioner kroner. Resten av fjorårets inntjening, som tilsvarer 257 millioner kroner, kommer ifølge avisen fra sponsorer og rettigheter knyttet til varemerket Beckham.De største sponsorinntektene kom fra Vodafone - 80 millioner kroner. Fra Pepsi og Gillette fikk han hhv. 35 og 25 millioner.