VG har bedt fire norske reklamebyråer sette opp sine topp 10-lister over de man mener er mest verdt av norske idrettsstjerner. I alt 19 utøvere ble nevnt, og aller mest Petter Solberg.Virtual Garden mener Solberg er aller mest verdt, og peker på hans status som verdensstjerne i en attraktiv idrett, hans personlighet og entusiasme i både med- og motgang. Try Reklamebyrå og Dinamo PR mener Solberg er nest mest verdt, mens Initiative Universal Media har ham på 8. plass.Det ga rallyesset 31 av 40 mulige poeng på avisens liste.Nærmest kom Ole Gunnar Solskjær med 27 poeng, godt hjulpet av en 1. plass hos Initiative. John Carew, som topper hos Try, og Ole Einar Bjørndalen følger deretter med hhv. 25 og 22 poeng.Morten Gamst Pedersen er plassert øverst av Dinamo PR, ifølge VG med følgende begrunnelse: Pent og rikt homseikon.