Griseflaks for Andresen

Frode Andresen bommet mye på stafetten i går. Heldigvis bommet tyven på 200.000 kroner som lå på rommet hans.

Kultur

I går ble det kjent at de norske skiskytterne hadde hatt innbrudd i leilighetene sine i San Sicario. Frode Andresen fikk frastjålet 1.000 euro, men det tyven ikke fikk med seg var at han ifølge Dagbladet hadde 200.000 kroner liggende i den samme bagen som euroene.- Jeg ble blek da jeg hørte at andre i skiskyttertroppen var blitt frastjålet penger. Jeg tenkte med en gang på de 200.000 kronene, sier han.Andresen gjorde det skarpt i konkurransene i januar, og rakk ikke hjem med premiepengene før OL.Stian Eckhoff ble ifølge avisen frastjålet 40.000 kroner og "nok" klær mens Ole Einar Bjørndalen slapp unna.- Jeg har koffert med lås. Jeg har vært i Italia før, sier han til Dagbladet.

Nyheter
Personlig økonomi