Hva synes du om OL?

Den norske fiaskoen fortsetter i vinter-OL i Torino. Stafetten i skiskyting ga vi opp før siste etappe, og Norge taper bronsen i curling så det holder. Hva synes du om OL? Si din mening her.

Kultur

Gullfangsten for Norge hittil i vinter-OL er langt under forventning, og selv ikke de største pessimister hadde vel sett for seg kun to gull med tre konkurransedager igjen.Men kanskje kunne jentene overraske på dagens skiskytterstafett for damer? Håpefulle hentet vi litt lunsj, og satte oss ned. Håpet varte til første skyting. Én strafferunde ble det. Fire bom på åtte skudd.Var det 12. plass vi vekslet på? Noe sånt, iallfall. Til og med USA var foran. Liv Grete Skjelbreid Poiree skjøt Norge opp i striden om medaljer igjen med en habil 2. etappe, men på 3. var det på'n igjen, med sløv skyting og sakte fart i sporet.Russland hadde allerede tatt gullet, og før siste veksling var det vel halvannet minutt eller sånn opp til pallen. Vi ga opp.Men hvordan gikk det med Norge til slutt? Alle kolleger vi spør bare rister på hodet. Ingen vet hvordan det gikk til slutt. Vet du?Attpåtil får Norge bank av Canada i bronsefinalen i curling damer. 2-9 sto det vel etter fem runder. Sukk.Hva synes du om OL? Kommer du til å følge med på resten av OL? Si din mening her.

Nyheter
Personlig økonomi