Jobber du på sjøen?

Nytt selskap skal hjelpe sine shippingkunder med å flytte sine ansatte effektivt.

Kultur

Fem av verdens ledende Marine Travel-spesialister, britiske P&O Marine Travel, greske Marine Tours, filippinske Regent Travel, arabiske Sharaf Travel og skandinaviske Via Travel Marine har lansert Global Marine Travel Management (GMTM), ifølge en pressemelding. Fem av verdens ledende Marine Travel-spesialister, britiske P&O Marine Travel, greske Marine Tours, filippinske Regent Travel, arabiske Sharaf Travel og skandinaviske Via Travel Marine har lansert Global Marine Travel Management (GMTM), ifølge en pressemelding. GMTM skal hjelpe multinasjonale kunder med forflytning av maritimt personell, enkeltvis eller i grupper, mellom hjemsted og skip eller omvendt.Selskapet skal kombinere lokal ekspertise med globale spesialpriser på fly, account management, ledelsesinformasjon og leverandørforhandlinger, heter det videre.- Shippingkunder har i økende grad lett etter én enkeltaktør til å betjene deres behov internasjonalt. GMTM tilfredsstiller dette behovet ved å tilby lokal kunnskap kombinert med ett sett av globale standarder, sier kjedeansvarlig for Via Travel Marine Gunnar Gulliksen.

Nyheter
Næringsliv