Norge på trynet i OL

Litt på siden: Én på trynet, én på rumpa. Ingen nordmenn til sprintfinalene i langrenn (oppdatert).

Kultur

Den norske OL-nedturen vil ingen ende ta. Den som hadde sagt før mesterskapet at ingen nordmenn ville delta i sprintfinalene i langrenn, hadde blitt gjort til latter.Men slik er faktum etter at semifinalene er unnagjort. Norges heteste medaljekandidat Tor Arne Hetland gikk på rumpa i sin semifinale, mens Ola Vigen Hattestad og Johan Kjølstad ble sist og nest sist i sitt heat. Trond Iversen gikk på trynet i kvartfinalen.Norges eneste representant i kvinnenes semifinaler, Ella Gjømle, hektet i en stav i siste bakken i sitt heat og klarte ikke å kjempe seg tilbake.Gull blir det heller ikke i curling for damer, etter 4-5-tap for Sverige i semifinalen. Norge spiller bronsefinale mot Canada i morgen.

Nyheter
Kultur