OL-smører slo ned trener

Norsk OL-smører er suspendert etter at han slo ned 40-årig landslagstrener.

Kultur

Jessheim-mannen og juniorlandslagstreneren i triathlon Stein Gundersen ble overfalt av en de norske OL-skismørerne da han i en busskø i Sestriere ytret sine meninger om norsk langrenn, blant annet vrakingen av Petter Northug jr.. Jessheim-mannen og juniorlandslagstreneren i triathlon Stein Gundersen ble overfalt av en de norske OL-skismørerne da han i en busskø i Sestriere ytret sine meninger om norsk langrenn, blant annet vrakingen av Petter Northug jr.. Gundersen hevder overfor VG at han ble overøst med slag, drapstrusler og grov verbal trakassering, og har anmeldt saken til italiensk politi.Langrennslandslagets smøresjef Terje Langli bekrefter episoden overfor avisen.- Mannen ble oppfattet som beruset og provoserende. Det endte med håndgemeng mellom ham og en av våre smørere. Jeg beklager på det sterkeste at vår smører lot seg provosere, sier han.Toppidrettssjef Jarle Aambø beklager episoden på det sterkeste.Gundersen sier til VG at det var en gjeng svenske OL-turister som gikk imellom og sendte ham inn på en buss.- Hvis ikke hadde jeg fått skrekkelig med juling, er jeg redd, sier han.

Nyheter
Næringsliv