Ser Norwegian i 120

SAS-bråket gjør at First ser større oppside i Norwegian.

Kultur

First Securities løfter kursmålet i First Securities løfter kursmålet i Norwegian fra 95 til 120 kroner, går det frem av en oppdatering fra i går. fra 95 til 120 kroner, går det frem av en oppdatering fra i går. - Vår vurdering er at risikoen ifm. ekspansjonen i 2006 er redusert med vanskene SAS har i sin organisasjon, noe som medfører en betydelig tilstrømning av større bedriftskunder til Norwegian. Selskapet vil øke kapasiteten med ytterligere fem til 18 fly totalt i 2006, hvilket innebærer 50 prosent kapasitetsøkning. Dette er relativt aggressivt, men ikke overraskende, skriver meglerhuset.First står på sine forventninger om en fortjeneste per aksje på fem kroner i 2006, og ny dobling til opp mot ti kroner i 2007.Kjøpsanbefalingen opprettholdes.Norwegian-aksjen er sist omsatt for 92,75 kroner på Oslo Børs, som er ned 0,27 prosent.

Nyheter
Børs