Student-NM på børsen

Studenter på børs er en aksjekonkurranse for studenter ved universiteter og høyskoler. Les mer og se hvem som leder konkurransen nå.

Kultur

Med vignetten "Studenter på børs" har Finansavisen kjørt to studentkonkurranser i avisen. Først var det NHH-studentene som knuste BI-studentene, før jusstudentene i Bergen tok innersvingen på jusstudenter og samfunnsøkonomer i Oslo.Denne gangen er konkurransen blitt mye større. 30 grupper fra universiteter og høyskoler er foreløpig påmeldt og med i konkurransen. Studentene får mulighet til å handle direkte på internett basert på reelle aksjekurser.Konkurransen går denne gangen i et samarbeid mellom Finansavisen, Hegnar Online og Lillehammers Økonomistudenter.Her kan du se hvem som leder konkurransen akkurat nå . Her kan man også melde seg på frem til 13. mars.Du finner mer om konkurransen på HegnarOnline her.

Nyheter
Børs