Kjos fikk opsjoner

Bjørn Kjos fikk Norwegian-opsjoner i fjor. Men programmet er ikke det feteste.

Kultur

Norwegian-sjef Bjørn Kjos sitter på aksjer i eget selskap for 6-700 millioner kroner. I 2005 fikk han også en opsjonsavtale, men sett i forhold til aksjeverdiene den er moderat, skriver DN, som viser til årsrapporten. -sjef Bjørn Kjos sitter på aksjer i eget selskap for 6-700 millioner kroner. I 2005 fikk han også en opsjonsavtale, men sett i forhold til aksjeverdiene den er moderat, skriver DN, som viser til årsrapporten. De 30.000 opsjonene er på dagens kurser verdt rundt én million kroner. Videre har Kjos lønn og annen godtgjørelse på 1,2 millioner kroner, men ingen etterlønnsavtale.Finansdirektør Frode E. Foss og IT-direktør Hans-Petter Aanby fikk det samme opsjonstilbudet, skriver avisen.

Nyheter
Børs