Du kan vinne 33 millioner!

I helgen kan du bli søkkrik på hest. Syv rette gir 33 millioner kroner i premie. Dette er ukens V75-tips fra HegnarOnline.

Kultur

Lørdag 22. april er det Momarken Travbane i Mysen som er åsted for V75-spillet. Kaare Krosbys minneløp for 3-årige kaldblodshester er det sportslige høydepunktet. Du lar vel ikke sjansen til å bli mangemillionær gå fra deg? Hvorfor ikke gå sammen flere på jobben og lag en litt større bong?HegnarOnlines V75-tips lørdag 22. april:V75-1.1 Skibber står fint til på strek. Kan lede dette løpet fra start til mål. står fint til på strek. Kan lede dette løpet fra start til mål. 2 Kasper Mollyn er et relativt ubeskrevet blad. Spesielt interessant kuskebytte. Må regnes tidlig i dette løpet. er et relativt ubeskrevet blad. Spesielt interessant kuskebytte. Må regnes tidlig i dette løpet. 13 Horgen Lotta har vært en "snakkhest" lenge. Kan vinne igjen. har vært en "snakkhest" lenge. Kan vinne igjen. 12 Raikkonen er veldig rask fra start og kan sikre seg en god posisjon direkte. er veldig rask fra start og kan sikre seg en god posisjon direkte. 5 Runa Mi har en stamme som forplikter. Kan selvsagt dukke opp i seiersstriden. har en stamme som forplikter. Kan selvsagt dukke opp i seiersstriden. 3 Solivra er både sterk og speedig - skal ikke undervurderes. er både sterk og speedig - skal ikke undervurderes. 6 Kjølstad Jo To er variabel i prestasjonene. Kan være skummel å utelate om han har dagen. er variabel i prestasjonene. Kan være skummel å utelate om han har dagen. 4 Sagi Skøiar har ikke fått hull på seiersbyllen enda. Kan kanskje overraske her! har ikke fått hull på seiersbyllen enda. Kan kanskje overraske her! 9 Junior Jokeren kan overraske om han traver feilfritt kan overraske om han traver feilfritt V75-2.3 Global Giddyup er veldig startrask og bør være sikret teten. Dersom Sagholen klarer å tøyle hoppa, er det snakk om en veldig god vinnersjanse. er veldig startrask og bør være sikret teten. Dersom Sagholen klarer å tøyle hoppa, er det snakk om en veldig god vinnersjanse. 10 Jasmin N tar ikke turen fra Danmark for å jakte matpenger. Vant sist hesten gjestet landet og skal regnes tidlig igjen. tar ikke turen fra Danmark for å jakte matpenger. Vant sist hesten gjestet landet og skal regnes tidlig igjen.1 Pontook står fint til i førstespor. Vinner med åpning i tide? står fint til i førstespor. Vinner med åpning i tide? 4 S.J`s Otto er en vinn eller forsvinn-hest. Skal sees med god sjanse feilfritt. er en vinn eller forsvinn-hest. Skal sees med god sjanse feilfritt. 8 Pearsall Dream vant på Solvalla i fjor. Ikke helt borte her. vant på Solvalla i fjor. Ikke helt borte her. V75-3.1 Kornblutten spør ingen om teten i dette løpet. Vi tror det er snakk om en vinner, bare kusken klarer å porsjonere ut kreftene riktig. 13 Global Glow er veldig god på sitt beste. Bør med på alle bonger. 2 Titan Sund tror vi er en favoritt i stor fare. Meget stor sjanse for startgalopp. Feilfritt er det imidlertid snakk om en prima sjanse. Vi streker også for 15 Feet Of Flames, som er i topp form og 14 Crown Ice som satt fast som mulig vinner i sin siste start.V75-4. 1 Juni Blixten var imponerende i sin siste start. Står flott til i dette løpet. En banker!V75-5.5 Overdraft styres direkte mot tet. Blir veldig vanskelig å slå fra den posisjonen. 2 Frk. Tamsen tror vi er hardest mot vinneren. 3 Absolut Superb vinner løp snart. Vi velger å stå på tre hester.V75-6. 12 Night Rambler var en gedigen overraskelse i sin siste start. Blir vår favoritt til tross for et umulig startspor. 2 Shoguns Bonus er en svært god traver. Vant veldig enkelt sist. 11 Kings Brother er sterk og reell. Har alltid en speed til slutt. 3 Carl Dime har møtt god motstand i det siste. Skal regnes dersom det løser seg underveis.V75-7. 5 Stolt Embla har vært uheldig i det siste. Vinner dette løpet om alt forløper normalt. 7 Vinnelykka er en hest vi liker svært godt. Fin type som tåler å gjøre mye selv i løpene.Vårt store system:V75-1: 1, 2, 13, 12, 5, 3, 6, 4, 9V75-2: 3, 10, 1, 4, 8V75-3: 1, 13, 2, 15, 14V75-4: 1 Juni BlixtenV75-5: 5, 2, 3V75-6: 12, 2, 11, 3V75-7: 5, 7I alt 5.400 rekker til innleveringspris 2.700 kroner.Vårt mellomstore system:V75-1: 1, 2, 13, 12, 5, 3, 6, 4, 9V75-2: 3, 10, 1, 4, 8V75-3: 1, 13, 2, 15, 14V75-4: 1 Juni BlixtenV75-5: 5 OverdraftV75-6: 12, 2V75-7: 5, 7I alt 900 rekker til innleveringspris 450 kroner.Følg løpene på NRK2. Du kan også se tekst-tv side 700.

Nyheter
Personlig økonomi