Nettspillselskapet Betsson lanserer turneringen "Arctic Open" der en Nord-Norgesmester i poker skal kåres, heter det i en pressemelding. Nettspillselskapet Betsson lanserer turneringen "Arctic Open" der en Nord-Norgesmester i poker skal kåres, heter det i en pressemelding. Turneringen unngår å bli rammet av særnorske regler, som forbyr turneringer med innsats, ettersom det er gratis for spillerne å delta.Det vil bli arrangert delfinaler i Mo i Rana, Bodø, Harstad, Tromsø og Alta i perioden 10.-20. mai. 45 personer vil slippe til i hver by, og de to beste går til finalen i Tromsø rundt den 20. mai. Finalistene får dekket transport og en natt på hotell.Kvalifiseringen til delfinalene skjer 2.-6. mai på Betssons nettside.25 spillere vil dele en premiepott på i alt 250.000 kroner. Vinneren får 50 000 kroner og en inngangsbillett til European Poker Tour-turneringen i London i høst, verdt ytterligere 50.000 kroner.