Hoppesko representerer en ny treningsform, som er et godt og morsomt alternativ enten målet er å gå ned i vekt eller å bygge opp koordinasjon, styrke og spenst, skriver Måhadet AS i en pressemelding Hoppesko representerer en ny treningsform, som er et godt og morsomt alternativ enten målet er å gå ned i vekt eller å bygge opp koordinasjon, styrke og spenst, skriver Måhadet AS i en pressemelding . Med denne typen hoppesko er det mulig å suse gjennom Frognerparken med en skrittlengde på fire meter. Det vil si at 60-meteren går unna på 15 skritt.Hoppeskoene er konstruert med en bue som spennes på bena. Buen fjærer når man beveger seg, noe som gir minimal slitasje på ledd og muskelatur. Når man går, løper eller hopper, overføres kraft til buen, som fjærer tilbake og man blir "skutt" opp i luften. Jo mer kraft man treffer bakken med, jo mer høyde får man.Hoppeskoene har mange bruksområder, og de er ikke bare forbeholdt de ekstreme. Det finnes til og med en juniorversjon, som passer for de mellom 7 og 13 år.