Selger SAS-aksjene

Norske investorer rømmer fra SAS-aksjen.

Kultur

Folketrygdfondet har vært den sjette største aksjonæren i SAS, men i løpet av det siste halvåret har fondet solgt aksjer for flere hundre millioner kroner, skriver Dn.- Det at vi har solgt oss ned i SAS, sier vel noe om hva vi tror om aksjen, sier konstituert adm. dir. i Folketrygdfondet, Lars Tronsgaard, til avisen.Odin-fondene satt ved årsskiftet alene igjen som norsk storaksjonær sammen med staten. Men nå har også Odin-fondene redusert sitt eierskap i SAS til over en tredjedel.- Slik er det. Noen selger og noen kjøper, sier investorkontakt for SAS-konsernet, Sture Stølen, til avisen. Ifølge Stølen har de svenske AP-fondene, SE-Banken, Nordea og Handelsbankens fond den siste tiden vist stor interesse for flyselskapet.

Nyheter
Børs