Standsmessig whisky

Diageo Norge er godt fornøyd med årets San Francisco World Spirits Competition 2006.

Kultur

Informasjonsansvarlig Kristian Hvilen i Diageo Norge sier til HegnarOnline at selskapets "Classic Malts Selection" single malt whiskyer gjorde det eksepsjonelt bra under San Francisco World Spirits Competition 2006. 11 av tjuefire av de prestisjefylte "Double Gold medals" gikk til Diageos "Classic Malts Selection". Informasjonsansvarlig Kristian Hvilen i Diageo Norge sier til HegnarOnline at selskapets "Classic Malts Selection" single malt whiskyer gjorde det eksepsjonelt bra under San Francisco World Spirits Competition 2006. 11 av tjuefire av de prestisjefylte "Double Gold medals" gikk til Diageos "Classic Malts Selection". - Single malt whisky er virkelig i støtet om dagen. De fleste av de prisbelønnende whiskyene er allerede tilgjengelige og populære i Norge og vi regner med å kunne tilby ytterligere to av disse i året som kommer, sier Hvilen.

Nyheter
Kultur