Star Tour satser på eksotiske reisemål

Isla de Margarita i Venezuela, Hainan i Kina, Koh Mook i Thailand og Mauritius er noen av nyhetene i Star Tours vinterprogram.

Kultur

- Vi ser en tydelig trend mot eksotiske og oversjøiske reisemål vinterstid. Kommende vinter er 37 av 77 av våre reisemål i tropiske land. Det mange bare drømte om for få år siden er nå blitt virkelighet, sier Jørn Kristiansen, daglig leder i Star Tour i en melding. Han forteller fornøyd at årets vinterprogram er det bredeste og beste i Star Tours 33 år lange historie.Nå lanserer arrangøren eget fly direkte til drømmeøyen Mauritius. En annen nyhet er karibiske Isla de Margarita. Som første charterarrangør i Norden presenterer også Star Tour reiser til Kapp-Verde øyene, øya Hai Nan - Kinas svar på Hawaii - og vakre Siahnoukville ved Kambodsjas sydkyst.Flere eksotiske reisemål i vente er India, Mexico, Florida, Brasil, Venezuela, Forente Arabiske Emirater, Florida og Kenya.

Nyheter
Kultur