Choice Hotels Scandinavia melder om et resultat etter skatt på 394,1 millioner i 2005, opp fra 38,4 millioner året før. En drøy tidobling, med andre ord. Choice Hotels Scandinavia melder om et resultat etter skatt på 394,1 millioner i 2005, opp fra 38,4 millioner året før. En drøy tidobling, med andre ord. Omsetningen endte på 3,3 milliarder kroner. Driftsresultatet ble snudd fra minus 21,7 millioner til pluss 92,1 millioner kroner.- Det er en fantastisk følelse å komme tilbake etter noen tøffe år og levere det høyeste årsresultatet noen gang for et norsk hotellselskap. Resultatet reflekterer både gode investeringer og betydelig forbedret drift.- Jeg har stor tiltro til at driftsresultatene kan forbedres ytterligere og at den nye toppsjefen Torgeir Silseth er rett person for dette arbeidet, sier Choices hovedaksjonær og påtroppende styreformann Petter A. Stordalen i en kommentar.