V75: Dobbel jackpot

En alenevinner stikker av med hele 42 millioner kroner. Det merkes på omsetningen.

Kultur

Etter at ingen klarte å løse V75-rebusen på Drammen travbane sist lørdag, er det for dobbeljackpot omgang på Bergen travpark til helgen. Mer enn 42 millioner venter om det kun er én vinnerkombinasjon med syv riktige. Etter at ingen klarte å løse V75-rebusen på Drammen travbane sist lørdag, er det for dobbeljackpot omgang på Bergen travpark til helgen. Mer enn 42 millioner venter om det kun er én vinnerkombinasjon med syv riktige. Det er ganske nøyaktig ett år siden sist det var dobbel jackpot. Den gangen nådde V75-omsetningen 25,5 millioner.Forhåndsprognosene tyder på enda bedre omsetningstall førstkommende lørdag.Vi har sagt det tidligere, men sier det gjerne igjen: Slå dere sammen på jobben, og sett opp en felles bong.HegnarOnlines V75-tips er klare fra fredag klokken 11.

Nyheter
Personlig økonomi