Verdens beste bookmaker 2006

Etter at bladet Tips har testet 21 bookmakere i vinter kommer norske NordicBet ut som vinneren.

Kultur

NordicBet er kåret til verdens beste bookmaker 2006 av bladet Tips. Tips har utførlig testet 21 bookmakere denne vinteren og NordicBet kommer ut som årets vinner, melder selskapet i en pressemelding.- NordicBet er stollte for denne prisen og takker sine kunder for tilbakmeldinger i løpet av de fire årene NordicBet har eksistert. Dette har hjulpet med at vi hele tiden har vært i forkant av konkurrenter og kontinuerlig gjort forbedringer. Vi gir oss ikke med dette: i løpet av våren kommer en helt ny hjemme side samt livebetting, sier marketing manager Karsten Kamp.NordicBet startet i 2002 og sysselsetter nå over 100 årsverk.I omtalen av NordicBet heter det i Tips at NordicBet i dag fremstår som det beste valget for den jevne, norske spiller. Her finner du et stort utvalg odds, gode teoretiske tilbakebetalingsprosenter og godkjente maksinnsatser.Noe smårusk finnes likevel. Nordicbet må se på "support" og "fokus på sikkerhet/spilleavhengighet" for å få enda bedre totalscore i neste test, men NordicBet er alt i alt en ypperlig bookmaker som gjør det meste rett!Top 101 Nordicbet 88 poeng2 Expekt 86 poeng3 Centrebet 84 poeng4 Betsafe 83 poeng5 Gamebookers 75 poeng6 Unibet 74 poeng7 Sportingbet 74 poeng8 Ladbrokes 71 poeng9 Multibet 71 poeng10 Victor Chandler/Vikingbet 70 poeng

Nyheter
Kultur