Bagasjen forsvinner på Gardermoen

I løpet av de to siste ukene har 2.500 kolli blitt borte på Gardermoen.

Publisert 24. juli 2006 kl. 08.34
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.18
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 144 ord
Ifølge VG har Servisair fått melding om over 2.500 stykk bortkommen bagasje de siste to ukene. Som om ikke det er nok har selskapet kun en person til å svare på telefonstormen fra fortvilte reisende. Ifølge VG har Servisair fått melding om over 2.500 stykk bortkommen bagasje de siste to ukene. Som om ikke det er nok har selskapet kun en person til å svare på telefonstormen fra fortvilte reisende. - Det er helt forferdelig, og skrekkelig at det går an å ha det sånn. Jeg ringte og ringte i syv-åtte timer før jeg endelig kom gjennom, sier Oslokvinnen Marianne Kollerøs til VG.Per Bruem, fungerende stasjonssjef i Servisair, beklager den dårlige telefonservicen.Vi har selv sett det da vi ankom Gardermoen natt til lørdag. Det stod forsinket, ankommet bagasje langs flere av veggene i ankomsthallen. Sikkert over hundre kofferter og bager bare på dette tidspunktet.