Chelsea bød over 800 millioner kroner

Chelsea har budt over 800 millioner kroner for en av Milans store stjerner.

Publisert 19. juli 2006 kl. 12.35
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.16
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 132 ord
etter at flere toppklubber ble degradert for sin befatning med kampfiksing.Chelsea har prøvd seg med et bud på vanvittige 70 millioner pund (drøyt 810 millioner norske kroner) for AC Milans midtbanestjerne Kaká, men Milano-klubben har ifølge The Times avslått.Real Madrid har tidligere budt 35 millioner pund for brasilianeren, som skrev under en forlengelse til 2011 sist måned.- Verken La Liga (den spanske toppdivisjonen, red.anm) eller Premier League vil få vise frem spillere som Nesta, Gattuso, Kaká eller Pirlo. De er våre mestere og er her for å bli, sa Milan i en melding sendt ut i går kveld.For 70 millioner pund hadde Kaká blitt verdens dyreste spiller, som ennå er Zidane etter overgangen fra Juventus til Real Madrid i 2001. Han gikk for over 600 millioner kroner.