Drept av tsunami

Jordskjelv utenfor Indonesia har skapt tsunami. Flere er drept. (Oppdatert)

Publisert 17. juli 2006 kl. 12.35
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 09.14
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 107 ord
Bølger har ødelagt bygninger og flere mennesker skal være savnet på den indonesiske øya Java etter et kraftig undersjøisk jordskjelv mandag, ifølge en lokal radiostasjon.Øyenvitner forteller at de plutselig ble overrasket av bølgene etter jordskjelvet, som målte 7,2 på Richters skala.- Vi løp opp i åsene. Fire personer fra min gruppe er fortsatt savnet, forteller en kvinne som var sammen med en gruppe nederlandske turister da bølgene traff området Pangandaran.Hun forteller også at en rekke små hoteller er ødelagt og at båter er blitt slengt mot hotellene som ligger langs strandkanten. (©NTB)
Siste
: Ifølge TV2 Nettavisen er det så langt meldt om tre omkomne som følge av tsunamien