Kjos kritiserer Gardermoen

- Alle som har vært ute og reist dette kvartalet har fått noen overraskelser, sier Bjørn Kjos.

Kultur

Først og fremst er det problemene med bagasjebåndene som har skapt problemer for Norwegian og de andre selskapene på flyplassen. Listen over ekstraordinære kostnader knyttet til forsinkelsene er lang, skriver dn.no.Til slutt har crewet på flyene vært så lenge på jobb at de ikke har lov til å jobbe. Dette har ført til at Norwegian har måttet leie inn ekstra fly med mannskap for å begrense konsekvensene av forsinkelsene. I tillegg kommer erstatning til passasjerene rammet.Nå forventer Kjos at Oslo Lufthavn viser ansvar.- OSL er nok ikke fremmed for å plukke opp regningen. Vi forventer at de gjør det. Vi betaler jo i dyre dommer for å fly ut derfra, og da burde bagasjebåndene virke, sier Kjos til dn.no.- Dette har ikke vært noe lett kvartal, og vi kan jo ikke ta høyde for at bagasjebåndene står.

Nyheter
Kultur