Partyfly til besvær

Google kjøpte i fjor en Boeing 767 for å bruke til fester, men planene er midlertidig forhindret av et søksmål fra interiørarkitekten.

Kultur

Googles grunnleggere Larry Page og Sergey Brin kjøpte flyet i fjor for 15 millioner dollar. Planen var å omgjøre det til et luksusfly for festing med plass til 50 mennesker, skriver Forbruker.no.Grunderne har forsøkt å holde alle detaljer rundt flyet hemmelig, men på grunn av en rettssak i California og Texas er planene nå blitt avslørt.Interiørarkitekten Leslie Jennings, som tidligere har hjulpet til med designet av kongelige fly, og Microsoftgrunnleggeren Paul Allen, ble sparket fra prosjektet i fjor. Grunnen hevdes å være at Jennings ikke jobbet hardt nok, og var vanskelig å komme i kontakt med.Jennings, på sin side, mener han ble urettmessig sparket, og ønsker millioner av dollar i kompensasjon. Nå har han gått offentlig ut med kritikken av Brin og Page.- De ville ha et partyfly, sier Jennings, skriver The Independendent.

Nyheter
Kultur