Leketøybransjen har talt: Den første interaktive dukken i sitt slag, Amazing Amanda, er kåret til årets leketøy i Norge. Leketøybransjen har talt: Den første interaktive dukken i sitt slag, Amazing Amanda, er kåret til årets leketøy i Norge. Ifølge en melding er Amazing Amanda dukken som revolusjonerer det norske dukkemarkedet. Nå får jenter endelig sitt eget high-tech leketøy og går guttene en høy gang. Avansert teknologi gjør dukken intelligent og virkelighetstro. Hun både snakker og uttrykker følelser.-­ Amazing Amanda kåres av Leketøybransjens Fellesråd til ²Årets Leke² fordi dukken representerer neste generasjon av innovative og høyteknologiske leker. Produktet er en nyvinning innen den elektroniske trenden i leketøysbransjen, som viser at leker blir stadig smartere og mer avanserte, sier Per Normann Larsen, daglig leder av Leketøybransjens Fellesråd.