Marco Materazzi tar nå bladet fra munnen og forteller sin del av historien bak Zinedine Zidanes nedskalling i VM-finalen. Marco Materazzi tar nå bladet fra munnen og forteller sin del av historien bak Zinedine Zidanes nedskalling i VM-finalen. - Jeg holdt i skjorten hans. Da sa han til meg at "hvis du så vil ha skjorten min så mye, kan du få den etterpå. Jeg svarte at "jeg heller ville ha søsteren hans", sier Inter-spilleren til Gazzetto dello Sport ifølge BBC.- Det er ikke en spesielt pen ting å si, det innrømmer jeg. Men mange spillere sier verre ting. Jeg visste ikke en gang at han hadde en søster, fortsetter han.Materazzi fikk to kampers utestengelse av FIFA som straff for sin rolle i opptrinnet. Zidane fikk tre kamper og en mindre bot, men beholdt Gullballen som symbolet på at var VMs beste spiller.