Nettstedet Nettstedettilbyr brukernes egne erfaringer med hoteller, attraksjoner og restauranter over hele verden. Databasen inneholder over 5 millioner brukererfaringer for mer enn 200.000 overnattingssteder, skriver Dine Penger tilbyr brukernes egne erfaringer med hoteller, attraksjoner og restauranter over hele verden. Databasen inneholder over 5 millioner brukererfaringer for mer enn 200.000 overnattingssteder, skriver Dine PengerMagasinet har brukt tjenesten for flere hoteller, og synes at den i sum gir en god indikasjon på realitetene:Magasinet har brukt tjenesten for flere hoteller, og synes at den i sum gir en god indikasjon på realitetene:USA (Royal Sonesta, Boston - 75 brukererfaringer)USA (Royal Sonesta, Boston - 75 brukererfaringer)Italia (Albergo Sole, Roma - 32 brukererfaringer)Italia (Albergo Sole, Roma - 32 brukererfaringer)Spania (Es port hotel, Soller - 52 brukererfaringer)Spania (Es port hotel, Soller - 52 brukererfaringer)Malta (Le Meridien, St.Julians - 21 brukererfaringer)Malta (Le Meridien, St.Julians - 21 brukererfaringer)En svakhet ved nettstedet er at hotellene kan hausse opp sine egne vurderinger, eller at konkurrenter skriver negative ting om hverandre. Men jo flere brukererfaringer, jo mindre betydning vil dette ha.En svakhet ved nettstedet er at hotellene kan hausse opp sine egne vurderinger, eller at konkurrenter skriver negative ting om hverandre. Men jo flere brukererfaringer, jo mindre betydning vil dette ha.