Flere ruter til USA

Tre flyselskaper utvider tilbudet til USA. Her er oversikten.

Kultur

Icelandair har gjort flere endringer på sitt rutenett, og én av dem er fire avganger til og fra Bergen ukentlig, med gode forbindelser til USA. Det islandske flyselskapet viser ifølge et nyhetbrev fra Via Travel til sterkt oppsving i turistindustrien og at byen er senter for cruisetrafikken til fjordene. Icelandair har gjort flere endringer på sitt rutenett, og én av dem er fire avganger til og fra Bergen ukentlig, med gode forbindelser til USA. Det islandske flyselskapet viser ifølge et nyhetbrev fra Via Travel til sterkt oppsving i turistindustrien og at byen er senter for cruisetrafikken til fjordene. Videre er det klart at både Northwest og KLM utvider tilbudet til USA. Førstnevnte åpner en ny non-stop flight fra Amsterdam til Hartford, Connecticut 1. juli 2007, og sper på med flere ekstra flygninger til Detroit og Boston.KLM åpner en tredje daglig flygning til JFK-flyplassen i New York 1. juli 2007, og innfører også flighter ukentlig til Los Angeles, heter det videre i nyhetsbrevet.KLM starter også fem ekstra flygninger til Toronto ukentlig fra 30. april neste år.

Nyheter
Kultur