Derfor solgte Stordalen

Petter Stordalen om hvorfor han valgte å selge sine Rica-aksjer til Jan E. Rivelsrud.

Kultur

Petter Stordalen og hans Home Capital har solgt seg ut av Rica-kjeden for over 560 millioner kroner. Petter Stordalen og hans Home Capital har solgt seg ut av Rica-kjeden for over 560 millioner kroner. - Vi har ført en dialog med Jan E. Rivelsrud om muligheten for å kjøpe hans aksjer i selskapet. Han har da gjort det klart at han ikke vil selge, men er interessert i å kjøpe våre aksjer. Med bakgrunn i at Home Capital ikke ser noen mulighet til å kunne utnytte sin eierposisjon i Rica Hotels - som et ledd i omstruktureringen av det nordiske hotellmarkedet, har styrene i Home Capital AS og Home Properties AB besluttet å selge sine aksjer til Rivelsrud, sier Home Capital-sjef Petter A. Stordalen ifølge en børsmelding.

Nyheter
Børs