Dobbel Lotto-lykke for ektepar

Lotto-flaksen slo til to ganger for ekteparet fra Snillfjord i Sør-Trøndelag.

Kultur

Først vant far i huset toppgevinsten. Så slo kona til med ny toppgevinst. Først vant far i huset toppgevinsten. Så slo kona til med ny toppgevinst. - Jeg trodde noen tullet da telefonen ringte og de påsto at det var fra Norsk Tipping, sier Ruth Ellen Asphol Aune (45) til VG. Og det er kanskje ikke så merkelig, siden mange fra før vet at ektemannen Ole Aune (50) fikk nøyaktig samme beskjed for fire år siden.Med gevinsten på 3,3 millioner kroner i august 2002 ble far Aune den første Lottomillionæren i Snillfjord. Kona ble den andre da hun innkasserte nesten 8,3 millioner kroner lørdag. Den første gevinsten ble brukt til å nedbetale gjeld, kjøpe opp nabogården, en sikrere bil og en tur til Island.- Noen antydet at vi hadde brukt opp vinnerflaksen. Men statistisk sett har jo alle samme mulighet til å vinne, påpeker Ruth Ellen Asphol Aune. (©NTB)

Nyheter
Personlig økonomi