Dumper prisene til sol og varme

Nå kan du gjøre noen skikkelige reisekupp. Hva med to uker i Brasil, fly og hotell inkludert, for 5995 kroner?

Kultur

- Like sikkert som vi tenner det første adventslyset første søndag i advent, så stuper prisene før jul. Når lukten av gløgg og pepperkaker begynner å bre seg over landet, lett sammenblandet med julebord, så blir det brems i reiselysten. Derfor er dette tiden for de virkelig gode reisekuppene, forteller Lena Petersson, informasjonssjef i Star Tour, til Forbruker.no.Priseksempler Forbruker.no fant på Internett denne uken:

  • Ukestur til Madeira for 2.495 kroner.Ukestur til Madeira for 2.495 kroner.
  • Toukers tur til Gran Canaria for samme pris.Toukers tur til Gran Canaria for samme pris.
  • Trenger du kun flybilletter, kan du få billetter til Kanariøyene til rundt tusen kroner.Trenger du kun flybilletter, kan du få billetter til Kanariøyene til rundt tusen kroner.
Det er ikke bare til tradisjonelle Syden-reisemål i Europa du nå kan få billige billetter.
    Til Bangkok kan du i slutten av november betale 4.995 kroner for flytur og to uker på hotell.Til Bangkok kan du i slutten av november betale 4.995 kroner for flytur og to uker på hotell.Til Natal i Brasil får du reiser ned til 5.995 kroner.Til Natal i Brasil får du reiser ned til 5.995 kroner.Og til Goa i India ligger noen av de billigste billettene nå på 4.958 kroner.Og til Goa i India ligger noen av de billigste billettene nå på 4.958 kroner.
Men rundt den 20. desember er det slutt. Med juleferie og skoleferie stiger som vanlig prisene.For prisoversikt se her

Nyheter
Kultur