Eli Hagen reddet politiker fra horehus

Litt på siden: Eli Hagen stoppet stortingsmannen som hadde forelsket seg i en prostituert thai-kvinne. Her er kandidatene.

Kultur

Ifølge Eli Hagens bok "Gift med Carl" skal hun og ektemannen ha stoppet stortingsmannen fra Ap som hadde forelsket seg i en prostituert thai-kvinne. Hagen skriver at episoden skjedde under en reise med finanskomiteen til Thailand i januar 1984. Ifølge Eli Hagens bok "Gift med Carl" skal hun og ektemannen ha stoppet stortingsmannen fra Ap som hadde forelsket seg i en prostituert thai-kvinne. Hagen skriver at episoden skjedde under en reise med finanskomiteen til Thailand i januar 1984. Den gifte mannen skal ha falt fullstendig for en ung, nydelig thaijente og ville være med henne hjem."Hva skulle vi gjøre? Ikke det at det var vårt ansvar, men Carl og jeg syntes det var for ille om han skulle falle for en slik innskytelse som kanskje kunne komme til å ødelegge hele livet hans! (...) Omsider fikk vi overtalt ham til å bli med tilbake til hotellet, alene.", heter det ifølge Nettavisen i boken.Stortingsrepresentanten blir ikke navngitt.Her er oversikten over medlemmene i Finanskomiteen i perioden 1981-85.

Nyheter
Næringsliv