Fly fikk hjulproblemer på Flesland

Et Widerøe-fly på vei fra Sogndal til Bergen lufthavn Flesland fikk søndag kveld problemer med et landingshjul.

Kultur

Episoden utløste full beredskap, men flyet klarte å lande uten problemer. - Venstre hovedhjul felte seg ikke ut automatisk som normalt, og kapteinen måtte gjøre dette manuelt. Situasjonen var under kontroll hele tiden, sier informasjonssjef Siw Sandvik i Widerøe til NTB. Episoden utløste full beredskap, men flyet klarte å lande uten problemer. - Venstre hovedhjul felte seg ikke ut automatisk som normalt, og kapteinen måtte gjøre dette manuelt. Situasjonen var under kontroll hele tiden, sier informasjonssjef Siw Sandvik i Widerøe til NTB. Ifølge politiet ble ingen av de 39 personene om bord i flyet skadd. - Klokka 19.03 meldte flyet fra om indikasjoner på at et hjul var løst. Klokka 19.10 landet imidlertid flyet uten problemer, bekrefter operasjonsleder Per Stiegler i Hordaland politidistrikt overfor NTB.

Nyheter
Kultur