Fotballegende død

Ferenc Puskas, en av tidenes største fotballspillere, er død. Her er noen av hans meritter.

Kultur

Ferenc Puskas, en av tidenes største fotballspillere, døde fredag morgen klokken 07 på et sykehus i Budapest etter lengre tids sykdom, melder Reuters.Ungareren led av Alzheimers, men dødsårsaken var feber og lungebetennelse.Puskas var nøkkelspiller på Ungarns storlag på 50-tallet, som av en eller annen grunn klarte å tape VM-finalen 2-3 mot Tyskland i 1954. For øvrig etter å ha slått det samme tyske laget 8-3 tidligere i samme turnering.Puskas, som scorte 83 mål på 84 kamper for Ungarn, vant derimot OL-gull med sitt landslag samme år. På klubbnivå vil han først og fremst huskes for sitt opphold i Real Madrid, hvor han vant flere ligatitler og i tillegg Europacupen tre ganger.

Nyheter
Kultur