Lillo Stenberg og Sæther vant Se og Hør-sak

Litt på siden: Se og Hør er dømt til å betale Lars Lillo Stenberg og Andrine Sæther 150.000 kroner i erstatning.

Kultur

Oslo tingrett slår fast Se og Hør ikke hadde rett til å ta bilder av Lars Lillo Stenberg og Andrine Sæthers bryllup. Retten mener de to ikke var offentlige personer og at de hadde rett til å feire bryllupet uten pressedekning, skriver seher.no Oslo tingrett slår fast Se og Hør ikke hadde rett til å ta bilder av Lars Lillo Stenberg og Andrine Sæthers bryllup. Retten mener de to ikke var offentlige personer og at de hadde rett til å feire bryllupet uten pressedekning, skriver seher.no Omstendighetene rundt vielsen var heller ikke av en slik art at den hadde noen form for allmenn interesse eller nyhetsverdi.- Jeg er svært forundret over norske domstoler som nå må begynne å ta innover seg at kjendiser som dette er offentlige personer. Og spesielt når en bryllupsseremoni foregår på det ytterste skjær i strandsonen, med tilskuere tilstede, er det allmen praksis at pressen tar sine bilder. Bryllupet kunne vært holdt inne på hagen på pensjonatet og det ville vært å anse som en privat begivenhet uten presse tilstede, sier sjefredaktør Odd J. Nelvik til Seher.no.Lars Lillo Stenberg og Andrine Sæther er tilkjent en erstatning på 150.000 kroner. Kravet var på 220.000 kroner. Se og Hør fikk medhold i at ekteparets advokat Harald Stabells salærkrav var altfor høyt.- Siste ord er neppe sagt i denne saken, konkluderer Nelvik.

Nyheter
Næringsliv