Lyon hyller Carew

Litt på siden: Hele Lyon gleder seg over John Carews suksess mot Real Madrid tirsdag.

Kultur

- Nå skal vi tylle John inn i bomull slik at han ikke blir skadd igjen, sa trener Gérard Houllier etter 2-2-kampen, der Carew scoret et mål og terroriserte Real-forsvaret hele veien. - Nå skal vi tylle John inn i bomull slik at han ikke blir skadd igjen, sa trener Gérard Houllier etter 2-2-kampen, der Carew scoret et mål og terroriserte Real-forsvaret hele veien. - Jeg er veldig glad på hans vegne fordi det så ut som han (Carew) begynte å tvile litt på seg selv, sa klubbens styreformann Jean-Michel Aulas.- Vi stolte på ham, og i Madrid viste han sitt talent. Selv publikum på Bernabeu applauderte det han gjorde. Carew har hatt en treg sesong i Lyon og endt opp som tredjevalg bak Fred og Karim Benzema.Nå håper klubben at Carew er ute av måltørken igjen. (©NTB)

Nyheter
Kultur